Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Hvad er der i nærheden af ​​infrarød lysterapi, og hvad kan det gøre

Slip tid: 2020-08-24 13:57:59  Hits: 12

Næsten-infrarødt lys henviser til det røde lys uden for lyset, er en slags infrarødt lys, hører til kategorien af ​​elektromagnetiske bølger med en stærk rolle i varme, kendt som " livets lys " .

Næsten infrarødt lys har en stærk penetrations- og strålingskraft, det er let at blive optaget i energikroppen. Infrarød absorption i kroppen kan producere resonans med kroppens vandmolekyler, vandmolekyler for at øge aktiveringen og bindingen mellem molekylerne. Aktiveret protein og andre store molekyler, så det biologiske cellers højeste vibrationsenerginiveau.

Næsten-infrarøde stråler kan overføre varme til den dybere del af huden, hvilket får den varme, der genereres af temperaturstigningen, til at stråle udad, hvilket får temperaturen i det dybe lag af huden til at stige, kapillær, fremmer blodcirkulationen, genaktiverer enzymer, øger cellulær stofskifte og øger immuniteten.

rd.jpg


5 ting nær-infrarødt lys kan gøre i medicin:

1. Forbedre ledssmerter

Den fjerninfrarøde stråle kan nå dybt i muskler og led, varme kroppen, slappe af musklerne, fremme udveksling af ilt og næringsstoffer i det mikrovaskulære netværk og eliminere ophobning af træthedsstoffer og mælkesyre og andet aldrende affald for at eliminere indre hævelse, fremragende lindring af ømhed.

2. Regulere det autonome nervesystem

Det autonome nervesystem regulerer visceral funktion. Kronisk angst og autonomt nervesystem stress kan føre til nedsat immunitet, hovedpine, svimmelhed, søvnløshed og kolde lemmer. Næsten infrarød stråle kan regulere den autonome nerve for at holde sig i den bedste tilstand, ovenstående symptomer kan forbedres eller fjernes.

3. Hudpleje og vægttab

Næsten infrarød stråling producerer resonansabsorption af den menneskelige krop, kan forårsage træthed og aldrende stoffer, såsom mælkesyre, frie fedtsyrer, kolesterol, overskydende subkutant fedt og så videre, ved hårsækker og subkutan fedtaktivering, ikke gennem nyrerne, direkte metaboliseret fra huden.

Derfor kan gøre huden glat og mør. Effekten af ​​fysisk terapi i nærheden af ​​infrarød stråle kan øge kropsvarmenergi, celleaktivering og således fremme fedtvævsmetabolisme, forbrænding af nedbrydning, overskydende fedtforbrug og derefter effektivt vægttab.

4. ANALGESIEN

Den termiske effekt af infrarødt lys reducerer nerveenderne's excitabilitet; forbedring af blodcirkulationen, reduktion af ødemer og reduktion af kemisk og mekanisk stimulering af nerveender; den termiske effekt af langtinfrarødt lys øger smertetærsklen, og så videre spiller begge en rolle i at lindre smerter.

Næsten-infrarøde biologiske effekter, ud over de ovennævnte termiske effekter, er der mange andre vigtige biologiske effekter, såsom nær-infrarød og forholdet mellem liv, infrarød forbedrer mikrocirkulation, aktiverer vandmolekyler, med aktivering af vigtige funktioner såsom som vævsceller.

5. Øg din immunitet

Immunitet er en fysiologisk beskyttende reaktion fra den menneskelige krop, der inkluderer cellulær immunitet og humoral immunitet. Det spiller en vigtig rolle i modstand mod sygdomme. Efter klinisk observation kan næsten infrarød terapi forbedre den PHAGOCYTIC funktion af makrofager, regulere human cellulær immunitet og humoral immunitet, hvilket er gavnligt for menneskers sundhed.


I den medicinske behandling for nogle patienter til at ansøge, men for at være opmærksom, fordi infrarød kan brænde huden, i applikationen, bør mestre tiden og temperaturen, for at forhindre hudforbrænding.

Se ikke direkte på det nær-infrarøde lys, bør have sorte briller som beskyttelse.



Tidligere: Hvordan OEM eller ODM i samarbejd...

Næste: Hvordan finder man kinesisk lysly...