Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Røde lys-terapeutiske LED-lamper, der stammer fra rummet, viser nu deres færdigheder på skønhedsmarkedet

Slip tid: 2020-10-19 16:19:45  Hits: 31

Ud over at blive brugt i sensorer, kan lysdioder med rødt lys også bruges til medicinsk behandling. I de senere år er der kommet meget rødt lys og næsten infrarøde LED-behandlingsinstrumenter, der hævder, at LED-lamper kan bruges til at opnå smukke effekter. Der er ikke kun specialiserede skønhedsklinikker, men også køb et hjemmebehandlingsapparat til brug.   Og Asien er et vigtigt marked for skønhedsudstyr med en femårig sammensat vækst på op til 20%.


Rød LED-belysning var oprindeligt ikke til skønhedsformål. Det stammer fra forskning udført af NASA og Wisconsin Center for Space Automation and Robotics (WCSAR). Man håber, at planter kan dyrkes i lukkede rum såsom rumfærgen og den internationale rumstation. Oprethold ernæringsbalancen for luftfartspersonale.


På det tidspunkt fandt forskningen, at bølgelængden af ​​rødt lys LED kan fremme plantevækst og fotosyntese og fremme cellemetabolisme. Efter at have bekræftet, at den røde lysdiode kan bruges som et plantevækstlys, forskedes forskningsretningen gradvist til, om den kan bruges til medicinsk behandling.

 

Da celler har brug for tyngdekraft for at stimulere vækst, er det vanskeligt for mennesker at helbrede sår i mikrogravitation eller supergravitation. NASA håber at bruge røde lysdioder til at lindre astronauternes muskelatrofi og fremskynde deres sårheling.

 

Undersøgelser har vist, at røde LED-spektre med bølgelængder på 680 nm og 730 nm og næsten infrarøde LED-lys ved 880 nm har en god genopretningseffekt på huden. Disse teknologier kan bruges i astronauter såvel som patienter med diabetiske sår eller alvorlige forbrændinger.   Forskning har også fundet, at infrarøde LED-lys også kan bruges til at lindre smerten ved kemoterapi og strålebehandling.

 

Med teknologisk fremskridt og reduktion af LED-priser vises der gradvis lamper på markedet for at behandle acne, eliminere rynker eller lindre muskelsår. Røde lysdioder kan trænge igennem huden i ca. 1 til 2 mm, hvilket kan stimulere huden til at producere kollagen eller elasticitet. Protein fremskynder sårheling og reducerer pletter.   Den næsten infrarøde LED bruges til at fremme stofskiftet og har en god funktion til at forhindre aldring.

PAR38_red_therapy (60).jpg


Tidligere: Hvor lang tid tager en behandling...

Næste: engros 660nm rød og 850nm infrar...